Nieuwe aanmeldingsprocedure

Posted on

Beste ouders/verzorgers,

Dit jaar vindt Kindervakantiedorp Oosterhout plaats van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus. Via dit bericht willen wij je graag op de hoogte brengen van een aantal belangrijke wijzigingen in de aanmeldingsprocedure.

Vanaf dit jaar zullen de aanmeldingen namelijk niet meer schriftelijk plaatsvinden, maar digitaal via onze website. Wij hebben hier als bestuur voor gekozen, omdat het via deze weg gemakkelijker is om je kind(eren) aan te melden. Het wordt ook gemakkelijker om jullie goed op de hoogte te houden.

Wat moet je doen om je kind(eren) aan te melden?

Inschrijven kan vanaf vrijdag 1 april. Wanneer je je kind(eren) op wil geven voor Kindervakantiedorp 2016 maak je vanaf die datum een account aan via de website: www.kvd-oosterhout.nl. Dit kan met behulp van een geldig emailadres en een wachtwoord. Daarna vul je per kind een digitaal inschrijfformulier in. Alle ingevulde gegevens zijn terug te vinden via het account.

Wanneer vindt de betaling plaats?

In tegenstelling tot afgelopen jaren zullen de betalingen via twee georganiseerde betaalavonden verlopen. Tijdens deze avonden kan het inschrijfgeld contant afgegeven worden. De betaalavonden vinden plaats in Dorpshuis ‘de Schakel’ te Oosterhout (De Honsvoet 2, 6678 BT) op de volgende data:

  • Woensdag 25 mei van 19:00 tot 21:00
  • Woensdag 22 juni van 19:00 tot 21:00

Tijdens het invullen van het digitale opgaveformulier via onze website krijg je de mogelijkheid om één van de betaalavonden te selecteren. Belangrijk is dat het inschrijfgeld op de gekozen avond wordt betaald. Het inschrijfgeld kan natuurlijk ook door een afgevaardigde afgegeven worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de inschrijving komen te vervallen en komt de plek vrij voor een ander kind. Noteer deze datum dus vast in je agenda. Je ontvangt via de mail een bevestiging van de betaling.

Wij hopen hierbij genoeg informatie gegeven te hebben over de vernieuwde aanmeldingsprocedure. Voor vragen kun je een bericht sturen op onze Facebook pagina, een mail sturen naar kvd-oosterhout@hotmail.com of het contactformulier op onze website invullen.

Website: www.kvd-oosterhout.nl
Facebook: www.facebook.com/kindervakantiedorp.oosterhout

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout

Geef een reactie