Herinnering betaalavond 22 juni

Posted on

Dit bericht geldt alleen voor de mensen die nog moeten betalen en tijdens de reservering van de dag-en/of weekkaart(en) aangegeven heeft op woensdagavond 22 juni te willen betalen!

Aankomende woensdag 22 juni vindt de tweede en laatste betaalavond van Kindervakantiedorp 2016 plaats. U bent welkom om tussen 19:00 en 21:00 deze betaling te komen voldoen (gepast betalen). De betaalavond vindt plaats in Dorpshuis ‘de Schakel’, Honsvoet 2, 6678BT Oosterhout. Vergeet de kopie(ën) van de zorgpas(sen) van uw kind(eren) niet! Hieronder staat hier nog wat meer over uitgelegd.

Bijgaand nogmaals te bedragen:

Weekkaart €32,50
Dagkaart, halve dag €6,-
Dagkaart, hele dag €9,-

Het totaalbedrag is ook terug te vinden op het door u aangemaakte account (zie opgevenvoor.kvd-oosterhout.nl)

Let op! Vergeet de kopie(ën) van de zorgpas(sen) van uw kind(eren) niet! Zonder inlevering van een kopie van de zorgpas(sen) zal de aanmelding van uw kind(eren) na vanavond komen te vervallen. Dit zelfde geldt wanneer er niet betaald wordt. Als u geen kopie bij zich heeft krijgt u de gelegenheid deze alsnog even op te halen, nasturen via de mail kan niet.
Wanneer u tijdens de reservering heeft aangegeven de kopie digitaal aan te willen leveren is dit al juist geregistreerd (dit kunt u terugzien door naar uw account te gaan op de volgende website: opgevenvoor.kvd-oosterhout.nl).

Als blijkt dat u zelf niet in staat bent zelf de betaling te komen voldoen kan de betaling ook door een door u aangewezen persoon worden voldaan.

Neem bij vragen contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen, een mail te sturen naar info@kvd-oosterhout.nl of een privé berichtje te sturen via Facebook.

Wij hopen jullie allemaal vanavond te mogen verwelkomen tijdens de eerste betaalavond!

Het bestuur van Kindervakantiedorp Oosterhout

Geef een reactie