Informatie over de inschrijfprocedure en opening van inschrijving voor Kindervakantiedorp 2017

Posted on

Dit jaar vindt Kindervakantiedorp Oosterhout plaats van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus 2017. Via dit bericht willen wij je graag op de hoogte brengen van de opening van inschrijving en de inschrijfprocedure. Net als vorig jaar zullen de aanmeldingen weer digitaal via onze website plaatsvinden. Afgelopen jaar waren binnen 7 dagen de 250 weekkaarten uitverkocht en hebben we een aantal kinderen jammer genoeg moeten teleurstellen. Om die reden willen wij benadrukken dat je er dit jaar weer snel bij moet zijn, want vol=vol!

Wat moet je doen om je kind(eren) aan te melden?
Wanneer je je kind(eren) op wilt geven voor Kindervakantiedorp 2017 maak je een account aan via de website: http://opgevenvoor.kvd-oosterhout.nl/. Dit kan met behulp van een geldig e-mailadres en een wachtwoord. Wanneer je nog een account hebt van vorig jaar, is het mogelijk deze voor dit jaar weer te gebruiken. Daarna vul je per kind een digitaal inschrijfformulier in. Alle ingevulde gegevens zijn terug te vinden via het account.

Let op! Inschrijven kan pas vanaf zaterdag 1 april 2017 (dit is geen grap).

Wanneer vindt de betaling plaats?
De betaling zal, net als vorig jaar, via twee georganiseerde betaalavonden verlopen. Tijdens deze avonden kan het inschrijfgeld contant afgegeven worden. De betaalavonden vinden weer plaats in Dorpshuis ‘de Schakel’ te Oosterhout (De Honsvoet 2, 6678 BT) op de volgende data:
– Woensdag 10 mei van 19:00 u tot 21:00 u
– Woensdag 31 mei van 19:00 u tot 21:00 u

Tijdens het invullen van het digitale opgavenformulier via onze website krijg je de mogelijkheid om één van de betaalavonden te selecteren. Belangrijk is dat het inschrijfgeld op de gekozen avond wordt betaald. Het inschrijfgeld kan natuurlijk ook door een afgevaardigde afgegeven worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de inschrijving na die avond komen te vervallen en komt de plek vrij voor een ander kind. Noteer deze datum dus vast in je agenda! Je ontvangt na betaling via de mail een bevestiging van de betaling.

Wij hopen hierbij weer voldoende informatie te hebben gegeven over de inschrijfprocedure van Kindervakantiedorp 2017. Zijn er vragen? Stuur dan een bericht via onze Facebook pagina, een mail naar info@kvd-oosterhout.nl of vul het contactformulier in op onze website.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout