Inschrijven Kindervakantiedorp 2017

Posted on

De afgelopen week hebben wij al meerdere malen de vraag gehad: ‘Vanaf hoe laat kan ik mijn kind(eren) aanmelden voor Kindervakantiedorp 2017 aanstaande zaterdag’?

Vorige week is bekend gemaakt dat de inschrijfprocedure weer digitaal verloopt. Voor meer informatie over de inschrijfprocedure verwijzen wij jullie door naar de nieuwspagina op onze website.

Morgen, 1 april (geen grap) gaat de inschrijving voor Kindervakantiedorp 2017 van start. De verwachting is dat het vanaf 13:00 uur mogelijk is om je kind(eren) in te schrijven voor Kindervakantiedorp 2017 via de volgende website: http://opgevenvoor.kvd-oosterhout.nl/. Het is nu al wel mogelijk om een account aan te maken. De overige stappen worden pas morgen, na 13:00 vrij gegeven. Er zijn 250 weekkaarten beschikbaar, waarbij geldt op=op. Daarnaast zijn er per dag 50 dagkaarten beschikbaar (met uitzondering van de donderdag vanwege het dagje uit). Ook deze zijn vanaf morgen te reserveren.

Wij hopen jullie hiermee weer voldoende te hebben geïnformeerd over de inschrijfprocedure. Wanneer er vragen zijn, stuur dan een mail naar info@kvd-oosterhout.nl, vul het contactformulier op onze website in of stuur een privébericht via onze Facebookpagina. Je zult zo spoedig mogelijk bericht terugontvangen.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout