Laatste betaalavond – Woensdagavond 31 mei 2017 tussen 19:00 en 21:00 uur

Posted on

Beste ouders/verzorgers,

Aanstaande woensdag 31 mei 2017 vindt de tweede en tevens laatste betaalavond van Kindervakantiedorp 2017 plaats. Tijdens de reservering heeft u aangegeven op deze avond te komen betalen.
U bent welkom om tussen 19:00 en 21:00 uur deze betaling te komen voldoen (gepast betalen!). De betaalavond vindt plaats in Dorpshuis ‘de Schakel’, Honsvoet 2, 6678 BT te Oosterhout (GLD).

Het totaalbedrag van uw reserveerde dag/weekkaart(en) is terug te vinden op het door u aangemaakte account (zie www.opgevenvoor.kvd-oosterhout.nl)
Bijgaand nogmaals te bedragen:
– Weekkaart €32,50;
-Dagkaart, halve dag €6,-
– Dagkaart, hele dag €9,-

Let op!! Vergeet de kopie(ën) van de zorgpas(sen) van uw kind(eren) niet! Zonder inlevering van een kopie van de zorgpas(sen) zal de aanmelding van uw kind(eren) na die avond komen te vervallen. Alleen een zorgpas op papier is die avond geldig, digitaal toesturen is niet meer mogelijk!
Wanneer u tijdens de reservering heeft aangegeven de kopie digitaal aan te leveren is dit al juist geregistreerd (dit kunt u terugzien door naar uw account te gaan op de volgende website: www.opgevenvoor.kvd-oosterhout.nl).

De aanmelding zal dus komen te vervallen wanneer er niet betaald wordt op woensdag 31 mei tussen 19:00 en 21:00 uur of wanneer blijkt dat er geen kopie van de zorgpas van uw kind aanwezig is.
Als blijkt dat u zelf niet in staat bent zelf de betaling te komen voldoen kan de betaling ook door een door u aangewezen persoon worden voldaan.

Neem bij vragen contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen, een mail te sturen naar info@kvd-oosterhout.nl of een privé berichtje te sturen via Facebook.

Wij hopen jullie allemaal aanstaande woensdag, 31 mei 2017 te mogen verwelkomen tijdens de tweede betaalavond. Tot woensdag!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Kindervakantiedorp Oosterhout