Er zijn geen weekkaarten meer beschikbaar!

Posted on

De laatste tijd krijgen wij steeds vaker de vraag ‘zijn er nog weekkaarten beschikbaar, mijn zoon/dochter wil graag mee doen’.┬áVia deze weg willen wij nogmaals mededelen dat wij al enkele maanden vol zitten. Er zijn geen weekkaarten meer beschikbaar en ook de dagkaarten kunnen niet meer gereserveerd worden.

Er is nog wel een mogelijkheid tot het kopen van dagkaarten per dag gedurende de week. Op de volgende dagen zijn er nog enkele dagkaarten beschikbaar: maandagmiddag, dinsdag, woensdag, donderdagavond (alleen voor groep 6, 7, 8 en 1e klas) en vrijdagochtend. De prijzen zijn als volgend: halve dag 6,- hele dag 9,-. De dagkaarten kunnen een half uur voor aanvang van het programma gekocht worden op het terrein (Oosterhoutsestraat 30, 6678PC Oosterhout). Hierbij geldt wel op=op, dus wees er op tijd bij.

Het programmaboekje zal binnenkort op de website (www.kvd-oosterhout.nl) en op onze Facebookpagina geplaatst worden. Daarnaast hebben we tijdens onze twee collecteavonden in het dorp en in een groot deel van de nieuwe wijk al bij een hoop kinderen de boekjes bezorgd. Aanstaande maandag 10 juli zullen de laatste huizen bezocht worden. Op zaterdag 19 augustus zullen er nog enkele boekjes beschikbaar zijn, wanneer blijkt dat uw kind (nog) geen boekje heeft ontvangen.

Tot slot willen wij het volgende nog even mededelen. Wanneer alles dit jaar weer goed verloopt, zal de inschrijving voor Kindervakantiedorp 2018 op 1 april 2018 van start gaan. Schrijf deze datum alvast op in je agenda!

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wanneer er vragen zijn horen wij dit graag!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout