Feestavond Kindervakantiedorp 2017!

Posted on

Op vrijdagavond 25 augustus vindt de jaarlijkse feestavond plaats om Kindervakantiedorp 2017 gezamenlijk en feestelijk af te kunnen sluiten. De inloop van het afsluitende avondprogramma start vanaf 18.00 uur.

Na het uitreiken van de prijzen en en een korte toespraak zal de casinoavond starten voor de kinderen. Ook zullen er diverse springkussens klaar staan. Er zijn genoeg leuke spellen en activiteiten te doen. Daarnaast zijn leuke prijzen te winnen.

Vanaf 18.00 uur staat Freds Frietfestijn met een frietkraam en OUBLIES Boulangerie & Gelateria (Tijd4ijs) zal er staan met een ijskraam. Er is dus genoeg lekkers te halen!

Voor dit jaar hebben we weer een speciale toevoeging aan het programma. Terug van weggeweest is het grote palletvuur! Eindelijk is de vergunning weer verstreken door de Gemeente Overbetuwe en we kunnen weer zoals vanouds de pallets gaan opstoken. Naast het palletvuur zal er rond schemering ook weer een vuurwerkshow plaatsvinden. Mis dit dus niet!

Vervolgens zal het feest nog verdergaan tot 01:00 met Feest DJ MIKE. Iedereen is welkom, dus kom gezellig langs om naar de vuurwerkshow, het palletvuur en daarna bij het feest te zijn!
(Let op: legitimatie verplicht, alcohol 18+).