NIEUWS OVER OPENING INSCHRIJVING

Posted on

Via dit bericht willen wij jullie graag op de hoogte brengen van de opening van inschrijving en de inschrijfprocedure.
Net als afgelopen jaren zullen de aanmeldingen weer digitaal via onze website plaatsvinden. Het afgelopen jaar waren de 250 weekkaarten binnen enkele uren uitverkocht en daardoor hebben we een aantal kinderen jammer genoeg moeten teleurstellen. Om die reden willen wij benadrukken dat je er dit jaar weer snel bij moet zijn, want vol=vol!

– Wat moet je doen om je kind(eren) aan te melden? –

Wanneer je je kind(eren) op wilt geven voor Kindervakantiedorp 2018 maak je een account aan via de website: https://opgevenvoor.kvd-oosterhout.nl. Dit kan met behulp van een geldig emailadres en een wachtwoord. Wanneer je nog een account hebt van vorig jaar, kan je deze voor dit jaar weer opnieuw gebruiken. Daarna vul je per kind een digitaal inschrijfformulier in. Inschrijven kan pas vanaf aanstaande zondag 1 april 2018, 14.00 uur (dit is geen grap). Een weekkaart bedraagt €35,- per kind. Er is ook een mogelijkheid tot het kopen van dagkaarten. Een dagkaart voor een halve dag bedraagt €7,- en een dagkaart voor een hele dag bedraagt €10,-. Op donderdag 16 augustus zijn er geen dagkaarten beschikbaar, op die dag gaan alle kinderen met een weekkaart een dagje uit.

– Wanneer vindt de betaling plaats? –

De betaling zal, net als vorig jaar, via twee georganiseerde betaalavonden verlopen. Tijdens deze avonden kan het inschrijfgeld contant afgegeven worden. Let op, vanaf dit jaar is het niet meer nodig om een kopie van de zorgpas bij te voegen. De betaalavonden vinden plaats in Dorpshuis ‘de Schakel’ te Oosterhout (De Honsvoet 2, 6678 BT) op de volgende data:

– Woensdag 9 mei van 19:00 u tot 21:00 uur
– Woensdag 6 juni van 19:00 u tot 21:00 uur

Tijdens het invullen van het digitale opgaveformulier via onze website krijg je de mogelijkheid om één van de betaalavonden te selecteren. Belangrijk is dat het inschrijfgeld op de gekozen avond wordt betaald. Het inschrijfgeld kan natuurlijk ook door een afgevaardigde afgegeven worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de inschrijving na die avond komen te vervallen en komt de plek weer vrij voor een ander kind. Noteer deze datum dus vast in je agenda! Je ontvangt na betaling via de mail een bevestiging van de betaling.

Wij hopen hierbij weer voldoende informatie te hebben over de inschrijfprocedure van Kindervakantiedorp 2018. Zijn er vragen? Stuur dan een bericht via onze Facebook pagina, een mail naar info@kvd-oosterhout.nl of vul het contactformulier in op onze website.