🔔 KINDERVAKANTIEDORP 2018 IS VOLLEDIG UITVERKOCHT!

Posted on

Alle 250 weekkaarten zijn inmiddels gereserveerd! Er zijn nog wel enkele dagkaarten te reserveren. Ook hiervoor geldt vol=vol.

Heeft u een of meerdere weekkaart(en) weten te bemachtigen voor uw kind(eren)? Vergeet dan niet op tijd te betalen! Tijdens de inschrijving heeft u één van de betaalavonden geselecteerd. Belangrijk is dat het inschrijfgeld op de gekozen avond wordt betaald. Het inschrijfgeld kan natuurlijk ook door een afgevaardigde afgegeven worden, op die avond. Wanneer dit niet gebeurt zal uw inschrijving na die avond komen te vervallen en komt er weer een plek vrij voor een ander kind. Noteer deze datum dus direct in uw agenda! U ontvangt na betaling via de mail een definitieve bevestiging van inschrijving.

Bent u helaas net te laat of is het niet gelukt om een weekkaart te bemachtigen? Dan krijgt u de mogelijkheid om uw kind(eren) te plaatsen op onze wachtlijst. Mochten er eventueel weekkaarten vrij komen na de betaalavonden, dan worden de kinderen volgens de wachtlijst benaderd. Ga voor de wachtlijst naar de volgende website: https://opgevenvoor.kvd-oosterhout.nl/mijn-wachtlijst/

Namens het bestuur van Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout wensen wij u nog Fijne Paasdagen toe! 
.
.
.
#UITVERKOCHT
#FijnePaasdagen
#Kindervakantiedorp2018
#StichtingKindervakantiedorpOosterhout