Stem op Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout!

Posted on

Als lid van Rabobank Rijk van Nijmegen mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen uit jouw omgeving. Dat komt goed uit, want Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout doet dit jaar ook mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Medio mei ontvangen alle natuurlijke personen die lid zijn van Rabobank Rijk van Nijmegen via de post een persoonlijke kaart met een unieke stemcode. Met deze code kan je van 15 t/m 30 mei 2018 stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die je een warm hart toedraagt. Elke stem is geld waard, dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert.

Geef ons jouw stem van dinsdag 15 mei t/m woensdag 30 mei via de volgende website;www.clubkascampagne.nl/rvn

Jouw stem is geld waard!
Jij steunt ons toch ook?