Over ons

Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout is een non-profit organisatie opgericht in 1985. De afgelopen 37 jaar organiseert de stichting een onvergetelijke week voor kinderen van 4 tot 12 jaar, in de laatste week van de zomervakantie. De activiteiten die georganiseerd worden bestaan onder andere uit hutten bouwen, knutselen, workshops, sport- en spelactiviteiten, overnachting voor de oudere groep, een dagje uit. De week wordt afgesloten met een feestavond voor kinderen, ouders, familieleden, sponsoren en dorpsgenoten.   

Doelgroep  

Aan Kindervakantiedorp mogen alle kinderen deelnemen die in het schooljaar 2022-2023 op de basisschool zitten (groep 1 t/m 8) of de kinderen die vóór 1 oktober 2023 vier jaar zijn geworden. Wanneer je na de zomervakantie naar de eerste klas gaat, mag je dat jaar nog één jaar meedoen. Alle kinderen uit dorpen en scholen in de omgeving van Oosterhout zijn meer dan welkom.  

Visie/doelstellingen  

De doelstelling van Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout is: ‘Het organiseren van een onvergetelijke week tijdens de laatste week van de zomervakantie voor kinderen van basisschoolleeftijd (groep 1 t/m 8) uit Oosterhout, Slijk-Ewijk, Nijmegen-Noord en omgeving geheel georganiseerd door vrijwilligers, in de leeftijd van 16 t/m 25 jaar’.   

Bekijk ons op facebook voor info, foto’s en meer!