We verwelkomen vier nieuwe bestuursleden!

Posted on

Vanaf januari 2018 gaan de voorbereidingen voor Kindervakantiedorp 2018 pas officieel van start, maar de afgelopen weken zijn wij met het bestuur wel al druk geweest met het werven van nieuwe bestuursleden. Voor komend jaar betekent dit dat we vier nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen en hier zijn wij erg blij mee! Jochem Gerdsen, Bas Knipping, India Hendriks en Isa Zeestraten, welkom bij ons bestuur!

 

 

Het zit er weer op!

Posted on

Het zit er weer op! Kindervakantiedorp 2017 is voorbij. Wij als bestuur kijken terug op een zéér geslaagde week. Via deze weg willen wij nogmaals al onze sponsoren, maar ook de leiding, kinderen en de ouders bedanken. Zonder jullie hulp/enthousiasme/inzet/aanwezigheid was deze week namelijk niet mogelijk geweest. Op naar volgend jaar! #Kindervakantiedorp2018 #inschrijvenvanaf1april2018

Groetjes,

Hielke, Leonie, Stefan, Jur, Simone, Leroy, Sophie, Jurre, Koen, Su-Sannah, Jeroen, Mees, Menno, Maaike, Sven & Stijn

 

 

 

– Belangrijke mededeling aan alle ouders –

Posted on

Aanstaande zaterdag, 19 augustus 2017 krijgt u de mogelijkheid om tussen 11.00u en 13.00u de paspoortjes, polsbandjes en de vooraf betaalde dagkaarten op te halen.
Locatie: op ons terrein, Oosterhoutsestraat 30, 6678 PC, Oosterhout.

Wij hopen u allen zaterdag te mogen verwelkomen!

Namens het Bestuur van Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout

NIEUW! 

Posted on

Vanaf dit jaar krijgen de kinderen uit de ouderengroep met een dagkaart ook de mogelijkheid om te blijven slapen. De kosten hiervoor zijn 9,- (inclusief donderdagavond en vrijdagochtendprogramma). Op donderdagavond ben je vanaf 19.00 uur welkom op het terrein. Geef je op door het invulstrookje uit ons programmaboekje (https://kvd-oosterhout.nl/programma) in te vullen en in te leveren bij de DJ in de tent. Hierdoor krijgen wij een beeld van het aantal kinderen dat blijft slapen op donderdagavond. De dagkaarten zijn gedurende de week tot donderdagavond 19.00 uur verkrijgbaar.

Feestavond Kindervakantiedorp 2017!

Posted on

Op vrijdagavond 25 augustus vindt de jaarlijkse feestavond plaats om Kindervakantiedorp 2017 gezamenlijk en feestelijk af te kunnen sluiten. De inloop van het afsluitende avondprogramma start vanaf 18.00 uur.

Na het uitreiken van de prijzen en en een korte toespraak zal de casinoavond starten voor de kinderen. Ook zullen er diverse springkussens klaar staan. Er zijn genoeg leuke spellen en activiteiten te doen. Daarnaast zijn leuke prijzen te winnen.

Vanaf 18.00 uur staat Freds Frietfestijn met een frietkraam en OUBLIES Boulangerie & Gelateria (Tijd4ijs) zal er staan met een ijskraam. Er is dus genoeg lekkers te halen!

Voor dit jaar hebben we weer een speciale toevoeging aan het programma. Terug van weggeweest is het grote palletvuur! Eindelijk is de vergunning weer verstreken door de Gemeente Overbetuwe en we kunnen weer zoals vanouds de pallets gaan opstoken. Naast het palletvuur zal er rond schemering ook weer een vuurwerkshow plaatsvinden. Mis dit dus niet!

Vervolgens zal het feest nog verdergaan tot 01:00 met Feest DJ MIKE. Iedereen is welkom, dus kom gezellig langs om naar de vuurwerkshow, het palletvuur en daarna bij het feest te zijn!
(Let op: legitimatie verplicht, alcohol 18+).

 

 

Er zijn geen weekkaarten meer beschikbaar!

Posted on

De laatste tijd krijgen wij steeds vaker de vraag ‘zijn er nog weekkaarten beschikbaar, mijn zoon/dochter wil graag mee doen’. Via deze weg willen wij nogmaals mededelen dat wij al enkele maanden vol zitten. Er zijn geen weekkaarten meer beschikbaar en ook de dagkaarten kunnen niet meer gereserveerd worden.

Er is nog wel een mogelijkheid tot het kopen van dagkaarten per dag gedurende de week. Op de volgende dagen zijn er nog enkele dagkaarten beschikbaar: maandagmiddag, dinsdag, woensdag, donderdagavond (alleen voor groep 6, 7, 8 en 1e klas) en vrijdagochtend. De prijzen zijn als volgend: halve dag 6,- hele dag 9,-. De dagkaarten kunnen een half uur voor aanvang van het programma gekocht worden op het terrein (Oosterhoutsestraat 30, 6678PC Oosterhout). Hierbij geldt wel op=op, dus wees er op tijd bij.

Het programmaboekje zal binnenkort op de website (www.kvd-oosterhout.nl) en op onze Facebookpagina geplaatst worden. Daarnaast hebben we tijdens onze twee collecteavonden in het dorp en in een groot deel van de nieuwe wijk al bij een hoop kinderen de boekjes bezorgd. Aanstaande maandag 10 juli zullen de laatste huizen bezocht worden. Op zaterdag 19 augustus zullen er nog enkele boekjes beschikbaar zijn, wanneer blijkt dat uw kind (nog) geen boekje heeft ontvangen.

Tot slot willen wij het volgende nog even mededelen. Wanneer alles dit jaar weer goed verloopt, zal de inschrijving voor Kindervakantiedorp 2018 op 1 april 2018 van start gaan. Schrijf deze datum alvast op in je agenda!

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wanneer er vragen zijn horen wij dit graag!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout

Jaarlijkse collecte: donderdagavond 29 juni 2017

Posted on

Ja hoor! De deadline is gehaald! Het informatieboekje van Kindervakantiedorp 2017 is af en naar de drukker gestuurd. Bij deze willen wij Copy & Send alvast bedanken voor de goede service!
Binnenkort is het informatieboekje met daarin het programma en overige informatie ook online in te zien via onze website www.kvd-oosterhout.nl.

Via deze weg willen wij ook alvast melden dat wij op donderdagavond 29 juni tussen 19.00 en 21.00 uur langs de deuren komen in het dorp voor onze jaarlijkse collecte. Mede door deze collecte is het mogelijk om het Kindervakantiedorp weer jaarlijks te kunnen organiseren. Wij willen u alvast bedanken voor uw bijdrage!

Vrijwilligers gezocht!

Posted on

Vrijwilligers gezocht! Kindervakantiedorp Oosterhout zoekt vrijwilligers (in de leeftijd van 16 t/m 25 jaar)      

Dit jaar is de inschrijving van Kindervakantiedorp 2017 op 1 april van start gegaan. Binnen vier uur was het limiet van 250 kinderen voor een weekkaart weer bereikt. Een record voor ons en dit geeft ook wel aan hoe bekend onze stichting is binnen onze omgeving. Op dit moment is het aantal aangemelde vrijwilligers echter schaars. Om deze week voor het grote aantal kinderen mogelijk te kunnen maken hebben wij ook dit jaar weer een hoop vrijwilligers nodig.

Vandaar deze oproep: Ben jij 16 jaar of ouder (max. 25 jaar) en in de week van 21 augustus t/m 25 augustus beschikbaar om één of meerdere dagen/dagdelen te komen helpen samen met andere gezellige en enthousiaste vrijwilligers? Stuur dan een mail naar info@kvd-oosterhout.nl, een privébericht via onze Facebookpagina of laat het weten aan één van onze bestuursleden.

Natuurlijk zijn vrienden en/of vriendinnen ook altijd welkom! Samen met alle vrijwilligers gaan we er ook dit jaar weer een onvergetelijke week van maken. Jij komt toch ook!?

Laatste betaalavond – Woensdagavond 31 mei 2017 tussen 19:00 en 21:00 uur

Posted on

Beste ouders/verzorgers,

Aanstaande woensdag 31 mei 2017 vindt de tweede en tevens laatste betaalavond van Kindervakantiedorp 2017 plaats. Tijdens de reservering heeft u aangegeven op deze avond te komen betalen.
U bent welkom om tussen 19:00 en 21:00 uur deze betaling te komen voldoen (gepast betalen!). De betaalavond vindt plaats in Dorpshuis ‘de Schakel’, Honsvoet 2, 6678 BT te Oosterhout (GLD).

Het totaalbedrag van uw reserveerde dag/weekkaart(en) is terug te vinden op het door u aangemaakte account (zie www.opgevenvoor.kvd-oosterhout.nl)
Bijgaand nogmaals te bedragen:
– Weekkaart €32,50;
-Dagkaart, halve dag €6,-
– Dagkaart, hele dag €9,-

Let op!! Vergeet de kopie(ën) van de zorgpas(sen) van uw kind(eren) niet! Zonder inlevering van een kopie van de zorgpas(sen) zal de aanmelding van uw kind(eren) na die avond komen te vervallen. Alleen een zorgpas op papier is die avond geldig, digitaal toesturen is niet meer mogelijk!
Wanneer u tijdens de reservering heeft aangegeven de kopie digitaal aan te leveren is dit al juist geregistreerd (dit kunt u terugzien door naar uw account te gaan op de volgende website: www.opgevenvoor.kvd-oosterhout.nl).

De aanmelding zal dus komen te vervallen wanneer er niet betaald wordt op woensdag 31 mei tussen 19:00 en 21:00 uur of wanneer blijkt dat er geen kopie van de zorgpas van uw kind aanwezig is.
Als blijkt dat u zelf niet in staat bent zelf de betaling te komen voldoen kan de betaling ook door een door u aangewezen persoon worden voldaan.

Neem bij vragen contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen, een mail te sturen naar info@kvd-oosterhout.nl of een privé berichtje te sturen via Facebook.

Wij hopen jullie allemaal aanstaande woensdag, 31 mei 2017 te mogen verwelkomen tijdens de tweede betaalavond. Tot woensdag!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Kindervakantiedorp Oosterhout

Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout is volledig uitverkocht!

Posted on

Via Facebook zijn al een hoop ouders op de hoogte gesteld van het feit dat het Kindervakantiedorp van 2017 VOL zit! Ook via deze weg willen wij de overige ouders op de hoogte stellen dat we volledig uitverkocht zijn. In vier uur tijd zijn er ruim 250 weekkaarten gereserveerd. Tijdens de week zullen er dagelijks (een half uur voor aanvang van het programma) nog enkele dagkaarten beschikbaar zijn. Hierbij geldt op=op.

Wij hebben er zin! Tot dan.