Bedankt sponsoren

Al onze sponsoren zijn terug te vinden in het programmaboekje. Wij willen de sponsoren onwijs bedanken voor het weer mogelijk maken van de KVD-week. Wilt u onze stichting nou ook sponseren? Laat een berichtje achter of stuur ons een mail.

Vrijdag avond programma bekend

Het vrijdag avond programma is bekend!

De inloop van het afsluitende avondprogramma is vanaf 18.00 uur.
De prijsuitreikingen en het officieel bedanken van iedereen begint om 18.30 uur. Mis dit niet!
Daarna is er voor de kinderen een straatshow!
Na de straat show neemt het DJ duo M&O Roadshow het over met nog een gastoptreden van zanger Dave van Well!

Ook staat Brasserie De Altena, Tijd-4ijs en een frietkar er voor het benodigde avondeten / snacks.

Tot dan!
Het bestuur van Kindervakantiedorp Oosterhout
25 augustus vanaf 18:00

Dagkaarten

Informatiebrief verkoop dagkaarten

Beste ouders en verzorgers,

Dit jaar is kindervakantiedorp 2023 na het succes van vorig jaar weer uitverkocht. Om teleurstellingen te voorkomen verkopen wij nog wel dagkaarten. Dit doen wij voorafgaand aan de week. En elke dag aan de deur.

Er zijn maar een beperkt aantal dagkaarten beschikbaar. Mocht het zo zijn dat de dagkaarten voorafgaand aan de week uitverkocht raken dan zullen wij dit optijd mededelen via onze sociale kanalen. Het is dus belangrijk dat u er optijd bij bent.

De eerste mogelijkheid om dagkaarten te kopen is op zaterdag 19 augustus van 11:00 tot 13:00. Mochten de dagkaarten daarna niet uitverkocht zijn dan wordt elke dag om 8:30 aan de deur een tafel neer gezet waar de dagkaarten verkocht worden.

Adres; Oosterhoutsestraat 30, 6678 PC, Oosterhout
Het is belangrijk dat u een ingevuld inschrijfformulier meeneemt om alles zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Het inschrijfformulier is te vinden op de onderstaande pagina.

De dagkaarten kosten voor dinsdag en woensdag €12,50 euro per stuk en voor maandag en  vrijdag €10,00, en zijn contant of per pin te betalen.

Mocht u zelf door vakantie, of welke andere reden dan ook niet aanwezig kunnen zijn tijdens de voorverkoop van de dagkaarten is het toegestaan om een derde persoon de dagkaarten te laten kopen. Dit kan alleen met een juist ingevuld inschrijfformulier. Het inschrijfformulier is te vinden onder het kopje ‘dagkaarten’.

LET OP! Voor de donderdag zijn er geen dagkaarten beschikbaar.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Kindervakantiedorp Oosterhout-Slijk Ewijk

Inschrijfformulier KVD 2023

Het inschrijfformulier van Kindervakantiedorp 2023 staat nu gepubliceerd op onze website. Deze kunt u downloaden, openen via word, invullen en uitprinten. Let op: je kan dit document niet aanpassen via uw telefoon!

De week vindt plaats van 21 t/m 25 augustus. Aan Kindervakantiedorp 2023 mogen alle kinderen deelnemen die in het schooljaar 2023/2024 naar groep 2 tot en met de 1ste klas gaan.
Vul het formulier zorgvuldig en getypt in. Wij hopen jullie allemaal te zien op een van de betaalavonden. Onjuiste of onvolledige formulieren worden niet in behandeling genomen.
1 formulier staat voor 1 weekkaart en kost €45,-
Nogmaals een reminder voor de betaalavonden:
Betaalavond 1: dinsdag 25 april (19:00-21:00)
Betaalavond 2: maandag 15 mei (19:00-21:00)