Dagkaarten

Informatiebrief verkoop dagkaarten

Beste ouders en verzorgers,

Dit jaar is kindervakantiedorp 2023 na het succes van vorig jaar weer uitverkocht. Om teleurstellingen te voorkomen verkopen wij nog wel dagkaarten. Dit doen wij voorafgaand aan de week. En elke dag aan de deur.

Er zijn maar een beperkt aantal dagkaarten beschikbaar. Mocht het zo zijn dat de dagkaarten voorafgaand aan de week uitverkocht raken dan zullen wij dit optijd mededelen via onze sociale kanalen. Het is dus belangrijk dat u er optijd bij bent.

De eerste mogelijkheid om dagkaarten te kopen is op zaterdag 19 augustus van 11:00 tot 13:00. Mochten de dagkaarten daarna niet uitverkocht zijn dan wordt elke dag om 8:30 aan de deur een tafel neer gezet waar de dagkaarten verkocht worden.

Adres; Oosterhoutsestraat 30, 6678 PC, Oosterhout
Het is belangrijk dat u een ingevuld inschrijfformulier meeneemt om alles zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Het inschrijfformulier is te vinden op de onderstaande pagina.

De dagkaarten kosten voor dinsdag en woensdag €12,50 euro per stuk en voor maandag en  vrijdag €10,00, en zijn contant of per pin te betalen.

Mocht u zelf door vakantie, of welke andere reden dan ook niet aanwezig kunnen zijn tijdens de voorverkoop van de dagkaarten is het toegestaan om een derde persoon de dagkaarten te laten kopen. Dit kan alleen met een juist ingevuld inschrijfformulier. Het inschrijfformulier is te vinden onder het kopje ‘dagkaarten’.

LET OP! Voor de donderdag zijn er geen dagkaarten beschikbaar.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Kindervakantiedorp Oosterhout-Slijk Ewijk