Weekkaarten verkoop

Zoals eerder aangekondigd gaan wij het inschrijven dit jaar anders doen dan jullie waarschijnlijk gewend zijn. We gaan namelijk weer terug naar de basis: op papier en met een inschrijfavond. 

Op 5 april komt er een formulier online op onze sociale media kanalen. Hierop staan alle gegevens van uw kind die wij nodig hebben. Dit formulier kunt u downloaden, invullen en uitprinten. Let op! Heb je meer kinderen die deel willen nemen aan Kindervakantiedorp 2023: vul dan per kind 1 inschrijfformulier in. Wij vragen u dit document getypt in te vullen en deze vervolgens uit te printen. 

De ingevulde formulieren kunnen worden afgeleverd op de betaalavonden. De locatie van de betaalavonden is het Dorpshuis de Schakel. Op deze avonden kunt u uw kind definitief inschrijven en direct betalen. Je kan pinnen en contant betalen. Zet deze data dus goed in uw agenda als je zeker wilt zijn van een plekje bij kindervakantiedorp 2023. Wij hanteren de regel: vol is vol dus wees er op tijd bij! Bij betaling van de weekkaart is uw inschrijving pas definitief voor Kindervakantiedorp 2023. Wij doen niet aan achteraf betalen!

Wij bewaren alle gegevens van de kinderen in klappers per groep (jong/midden/oud). Uw kind krijgt een eigen toegangsbandje. Deze dient de hele week gedragen te worden. Bewaar deze dus goed! 

Hieronder volgen de data van de betaalavonden: 

– Betaalavond 1: dinsdag 25 april (19:00-21:00) 

– Betaalavond 2: maandag 15 mei (19:00-21:00)1 

formulier staat voor een weekkaart en kost €45,-

Kindervakantiedorp 2023 is van 21 t/m 25 augustus. 

Heeft u vragen over de nieuwe manier van inschrijven, mail dan naar info@kvd-oosterhout.nl.