Bestuursleden

Jeroen Wiltink 
Hey Allemaal! 
Ik ben Jeroen Wiltink, 26 jaar oud. 
In het dagelijks leven run ik samen met mijn broers een bedrijf in de koudetechniek.  
Na 4 jaar als vrijwilliger, 4 jaar als bestuurslid en 4 jaar als voorzitter draag ik mijn stokje over dit jaar! Daarover later meer! 
Ik heb daarom enorm veel zin in deze week en hoop jullie allemaal te zien. 
Tot dan! 
 Jochem Gerdsen  
Hallo allemaal, 
Ik ben Jochem Gerdsen, ik ben 21 jaar oud en woon in Oosterhout. Ik volg momenteel de opleiding Bouwkunde deeltijd aan de HAN en werk als calculator/werkvoorbereider/projectleider bij Jansen & Van Ralen. In mijn vrije tijd voetbal en geef ik training bij OSC. Verder ga ik graag naar feestjes en naar festivals met mijn vrienden. Ook klus ik graag in mijn vrije tijd. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal weer te zien tijdens kindervakantiedorp 2023. Met niet te vergeten de fantastische spooktocht op donderdagavond. 
Femke Hakvoort 
Hoi hoi allemaal, mijn naam is Femke Hakvoort ik ben 18 jaar en woonachtig in het altijd mooie Oosterhout. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Albert Heijn en in mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af. Het is mijn eerste jaar als voorzitter en ik kijk er onwijs naar uit om samen met het bestuur en de vrijwilligers een leuke week voor de kinderen te verzorgen. Op naar weer een fantastische kvd week! 
Jurre Wooning 
Hallo allemaal, 
Mijn naam is Jurre Wooning ik ben 25 jaar en woon in het prachtige Oosterhout. De meesten zullen mij wel kennen als de man met de microfoon. Dit wordt mijn 10e jaar in het bestuur. Voetballen doe ik bij OSC en ik werk in het speciaal onderwijs. Samen gaan we er een fantastische week van maken, ik hoop jullie allemaal te zien! 
Esmay Daanen 
Hii, Ik ben Esmay Daanen en ben 21 jaar. Woon in Nijmegen-Noord, maar ben opgegroeid in het mooie hartje Oosterhout. Ik ben fulltime werkend als kapster. Graag doe ik in mijn vrije tijd voetballen bij OSC in Dames 1 wat ik al ruim 12 jaar doe. Ik kijk er erg naar uit om met alle kinderen er weer een fantastische week van te maken!! 
Luuk Zeestraten  
Hallo allemaal, 
Mijn naam is Luuk Zeestraten. Ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Oosterhout. Doordeweeks werk ik in de techniek en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan sporten. 
Ik kijk ernaar uit jullie allemaal weer te zien tijdens de KVD-week! Tot dan! 
Stef Jacobs 
Hallo allemaal, Ik ben Stef Jacobs, 23 jaar en kom uit Oosterhout. Ik werk fulltime bij Greenlines en in mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op OSC. Ik zit inmiddels 3 jaar in het bestuur van Kindervakantiedorp en heb zin om daar nog wat jaartjes achteraan te plakken! Wij gaan ons best doen om de kinderen weer een onvergetelijke week te geven! 
Lonneke Gerdsen  
Hallo allemaal, ik ben Lonneke Gerdsen. Ik ben 19 jaar oud en woon in het altijd prachtige Oosterhout. Ik studeer aan de HAN in Nijmegen, daar volg ik de PABO. Naast mijn studie werk ik elke zaterdag bij de groothandel zaZaz’z op het industrieterrein van Oosterhout. Verder vind ik het leuk om te sporten en leuke dingen te doen met mijn vrienden. Ook een feestje ga ik zeker niet uit de weg. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal aankomende zomer te zien bij Kindervakantiedorp 2023. We gaan er een gezellige week van maken! 
Luuk Roelofs 
Hallo allemaal, ik ben Luuk Roelofs. Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Ressen. Doordeweeks zit ik op de opleiding machinist grondverzet. Ik volg deze opleiding op het Soma College in Harderwijk en ben nu mijn laatste jaar aan het afronden. Naast dat ik nu vooral werk vind ik het gezellig om met mijn vrienden af te spreken.  
Ik heb super veel zin in mijn eerste jaar als bestuurslid. We gaan er samen een geweldige week van maken! Ik hoop veel van jullie te zien bij kindervakantiedorp 2023! 
Sara Gerdsen  
Hallo allemaal, 
Ik ben Sara Gerdsen, ik ben 18 jaar oud en woon in Oosterhout. Na de zomer begin ik aan mijn laatste jaar vwo op het Citadel College. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden. Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de KVD week! 
Bas Knipping 
Hallo allemaal, ik ben Bas Knipping 22 jaar oud en woon al heel mijn leven in Oosterhout. Verder zit ik in mijn laatste schooljaar op het ROC Nijmegen om loodgieter te worden. In het weekend ben ik te vinden op de voetbalvelden bij OSC of in de Goffert om NEC aan te moedigen. Ik kijk er dit jaar weer enorm naar uit om een fantastische week neer te zetten! Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen en ik hoop jullie te zien tijdens de week🔨🔨 
Lisa Otte 
Hoi allemaal! Ik ben Lisa Otte, 22 jaar en wonend in het mooie Nijmegen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als sport- en bewegingsagoog bij de Fysioo en doe ik de master Human Movement Science op de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ook hockey ik in dames 1 bij MHC Bemmel. Dit is mijn 5e jaar in het bestuur en ik zal gedurende de week voornamelijk bij de EHBO te vinden zijn. Ik kijk erg uit naar weer een geweldige KVD week! 
Koen Jacobs 
Hallo allemaal,  
Ik ben Koen Jacobs en ik ben 21 jaar oud, ik kom uit het mooie Oosterhout. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als allround timmerman en ben nu full time werkende als timmerman. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en geef ik training bij OSC. Daarnaast vind ik het gezellig om met mijn vrienden te chillen. Ik heb super veel zin in mijn eerste jaar als bestuurslid. Ik hoop jullie allemaal te zien op het kindervakantiedorp 2023! 
Britt Knipping 
Hoihoi allemaal, Ik ben Britt Knipping en kom uit het altijd gezellige dorpje Oosterhout. Ik ben 19 jaar oud. Ik studeer op het ROC in Nijmegen voor verzorgende IG. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen. Ik heb er weer ontzettend zin in dit jaar KVD. Ik hoop jullie ook! Ik zie jullie in de week! Groetjes 
Tom van Kempen  
Ik ben Tom van Kempen, 22 jaar oud en kom uit Oosterhout  
Als werk ben ik al 5 jaar werkzaam bij JD Electro, hiernaast volg ik nu nog een opleiding Elektrotechnische Bedrijfsinstallaties niveau 4  
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek, Vooral het maken ervan. Ooit is het een droom om op grotere feesten mijn eigen muziek te draaien. Ben hier in mijn vrije tijd ook cursussen voor aan het volgen. 
Ik was al een aantal jaar vrijwilliger bij KVD Oosterhout, Toen ze mij vroegen voor het bestuur vond ik dit natuurlijk super tof, het is echt leuk om zo’n week te kunnen organiseren! 
Puck Roos 
Heeheey, Ik ben Puck Roos en ik ben 17 jaar. Net zoals de meeste van het bestuur kom ik ook uit het geweldige Oosterhout. Op het moment zit ik in 5 vwo op het Citadel College nadat ik vorig jaar mijn havo diploma heb gehaald. Ik voetbal bij OSC in dames 1. Buiten het voetballen om vind ik het altijd gezellig om met mijn vriendinnen af te spreken. Ik kijk heel erg uit naar mijn eerste jaar in het bestuur en natuurlijk naar de week zelf. Ik hoop iedereen te zien bij kindervakantiedorp 2023! 
Stijn Uijttewaal  
Hoihoi, Ik ben Stijn Uijttewaal. Ik ben 19 jaar oud en kom uit het prachtige Oosterhout. Ben bijna klaar met mijn opleiding eerste monteur elektrotechniek. Naast dat ik nu vooral werk vind ik het erg gezellig om met de vrienden af te spreken. Ik kijk alweer erg uit naar de week. Laten we hopen dat het weer een leuke week wordt om niet te vergeten!