Bestuursleden

Jochem Gerdsen
Hallo allemaal,
Ik ben Jochem Gerdsen, ik ben 21 jaar oud en woon in Oosterhout. Ik volg momenteel de opleiding Bouwkunde deeltijd aan de HAN en werk als calculator/werkvoorbereider/projectleider bij Jansen & Van Ralen. In mijn vrije tijd voetbal en geef ik training bij OSC. Verder ga ik graag naar feestjes en naar festivals met mijn vrienden. Ook klus ik graag in mijn vrije tijd. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal weer te zien tijdens kindervakantiedorp 2024. Met niet te vergeten de fantastische spooktocht op donderdagavond.
Femke Hakvoort 
Hallo allemaal,
Mijn naam is Femke Hakvoort ik ben 19 jaar en woonachtig in het altijd mooie Oosterhout. In het dagelijks leven werk ik als vrachtwagenchauffeur bij Huuskes. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes en vind ik het leuk om op de boerderij van mijn schoonouders te helpen. Ik kijk onwijs naar de week uit om samen met jullie mooie hutten te bouwen en leuke activiteiten te doen. Op naar een fantastische kvd week!
Esmay Daanen 
Hiii allemaal,
Mijn naam is Esmay Daanen en ben 22 jaar oud. Woon in Nijmegen-Noord, maar ben opgegroeid in het mooie hartje Oosterhout. Ik ben fulltime werkend als kapster. Ik ga graag in mijn vrije tijd naar leuke feestjes en festivals met mijn vrienden, ook ben ik vaak te vinden bij OSC. Daar heb ik zelf jaren gevoetbald en nu word ik leidster van Dames 1. 
Ik kijk er erg naar uit om met alle kinderen er weer een fantastische week van te maken!!
Vooral gezellig met de kinderen te knutselen, te smincken, haren in te vlechten, op de springkussens en natuurlijk de mooiste hutten te maken!!
Stef Jacobs
Hallo allemaal,
Ik ben Stef Jacobs, ik ben 24 jaar en woon in het mooie Oosterhout. Op dit moment ben ik werkzaam voor Greenlines. In mijn vrije tijd speel of kijk ik graag een potje voetbal. Verder ben ik vaak te vinden op feestjes of festivals.
 Ik hoop jullie allemaal weer te zien komend jaar bij Kindervakantiedorp 2024, wij gaan er weer een onvergetelijke week van maken.
Lonneke Gerdsen  
Hallo allemaal, ik ben Lonneke Gerdsen. Ik ben 20 jaar oud en woon in het altijd prachtige Oosterhout. Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen, daar volgde ik de PABO. Ik werk elke zaterdag bij de groothandel zaZaz’z op het industrieterrein van Oosterhout. Daarnaast vind ik het leuk om te sporten en leuke dingen te doen met mijn vrienden. Ook een feestje ga ik zeker niet uit de weg. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal aankomende zomer te zien bij Kindervakantiedorp 2024. We gaan er weer een gezellige week van maken!
 
Sara Gerdsen  
Hallo allemaal!
Ik ben Sara Gerdsen, ik ben 19 jaar oud en woon in Oosterhout. Ik hoop volgend jaar psychologie te studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden.
Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de KVD week, we gaan er een leuke week van maken!
Bas Knipping 
Hallo allemaal,
Ik ben Bas Knipping 22 jaar oud en woon al heel mijn leven in Oosterhout. Ik heb sinds kort mijn loodgieters opleiding niveau 3 afgerond, verder voetbal Ik nog bij OSC 5. Ook ben ik wekelijks te vinden in de Goffert om naar NEC te kijken daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd een dartpijl te gooien of met vrienden richting de stad of festival te gaan. Ik kijk er weer naar uit om een gezellige week neer te zetten en leuke hutjes met jullie te bouwen. Ik zie jullie tijdens de week!
Koen Jacobs 
Hallo allemaal, 
Ik ben Koen Jacobs en ben 22 jaar oud, ik kom uit het mooie Oosterhout.  ik ben afgestudeerd als allround timmerman en ben nu full time werkende als timmerman. In mijn vrije tijd doe ik voetballen en training geven bij Osc. Daarnaast vindt ik het gezellig om met mijn vrienden te chillen. Ik heb super veel zin om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen en veel mooie hutten te laten bouwen. Ik hoop jullie allemaal te zien op het kindervakantiedorp 2024!
Britt Knipping 
Hoihoi allemaal, Ik ben Britt Knipping en kom uit het altijd gezellige dorpje Oosterhout. Ik ben 20 jaar oud. Ik werk bij Joachim en Anna in de ouderenzorg. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen. Ik heb er weer ontzettend zin in dit jaar KVD. Ik hoop jullie ook! Ik zie jullie in de week! Groetjess.

Luuk Roelofs
Hallo allemaal,
Ik ben Luuk Roelofs. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Ressen. Doordeweeks werk ik bij Derks G.W.W als mobiele kraanmachinist. Naast dat ik nu vooral werk vind ik het gezellig om met mijn vrienden af te spreken.  Ik heb super veel zin in de week en we gaan er samen een geweldige week van maken! Ik hoop veel van jullie te zien bij kindervakantiedorp 2024!

Tom van Kempen  
Ik ben Tom van Kempen, 22 jaar oud en kom uit Oosterhout.
Ik ben momenteel al 6 jaar werkzaam bij JD Electro Service. We doen voornamelijk tuinbouw automatisering en elektra.
 
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek, Vooral het maken ervan. Ooit is het een droom om op grotere feesten mijn eigen muziek te draaien. Ik ben hier in mijn vrije tijd ook cursussen voor aan het volgen.
Ook ga ik graag naar festivals toe!
 
Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de week, we gaan er weer wat leuks van maken! Ik kijk er weer naar uit om iedereen te helpen met het bouwen van jullie mooie hutten!
Puck Roos 
Hey allemaal,
Ik ben Puck Roos en ik ben 18 jaar. Ik woon net zoals de meeste bestuursleden in Oosterhout. Momenteel zit ik in 6 vwo op het Citadel College en hoop bouwkunde te gaan studeren aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Ik werk in de bediening bij Brass. Daarnaast voetbal ik in dames 1 bij OSC en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vrienden af te spreken. Ik kijk weer erg uit naar kindervakantiedorp en hoop iedereen weer te zien!
Stijn Uijttewaal  
Hoihoi,
Ik ben Stijn Uijttewaal. Ik ben 20 jaar oud en kom uit het prachtige Oosterhout. Ik werk als elektromonteur bij Hullenaar Balk. Ik vind het erg gezellig om met mijn vrienden af te spreken in mijn vrije tijd! Ik kijk alweer erg uit naar de bouwweek. Ik heb er super veel zin in en hoop dat het weer een week wordt om nooit te vergeten!
Lynn Zeestraten
Hoi hoi,
Mijn naam is Lynn Zeestraten, ik ben 17 jaar oud en ik ben opgegroeid in Oosterhout. Ik zit in het eerste jaar van de MBO opleiding interieur adviseur, op het Rijnijssel in Arnhem. In de weekenden ben ik aan het werk in de bloemen kraam van mijn vader en oom maar ook werk ik bij de Pannenkoekenbakker in Slijk-Ewijk. Verder ben ik graag met familie en vrienden. We maken er samen weer een leuk feestje van dit jaar!
Hidde Kloppenburg
Hallo allemaal,
Mijn naam is Hidde Kloppenburg en ik ben 16 jaar oud. Ik woon in het mooie Oosterhout en ik begin na de zomervakantie aan mijn laatste jaar vwo op het Citadel College. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af en ga ik graag naar feestjes. Daarnaast voetbal ik bij OSC en geef ik daar training. Afgelopen jaar heb ik een jaartje mee mogen kijken met het bestuur van Kindervakantiedorp, dit was super leuk en vanaf dit jaar ben ik zelf dan ook een bestuurslid. Ik heb hier heel veel zin in en we gaan er weer een mooie week van maken! Hopelijk zie ik veel van jullie terug tijdens de week!
Tijmen Schoonderbeek
Hallo ik ben Tijmen Schoonderbeek en ik ben 17 jaar oud. En ik woon in Oosterhout. Ik zit op het Citadel College en ik doe daar 4 Havo. Ik werk bij de Albert Heijn op de brood afdeling. In mijn vrije tijd sport ik graag en ik doe graag leuke dingen met vrienden. Ik hoop dat ik je zie bij kvd. En ik heb heel veel zin in het uitje.
Floortje Jacobs
Hoihoi allemaal!
Ik ben Floortje Jacobs en ik ben 18 jaar oud. Ook ik kom uit het mooie Oosterhout. Momenteel studeer ik Social Work aan de HAN in Nijmegen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af te spreken met vriendinnen en van tijd tot tijd een rondje te hardlopen. Ik heb erg veel zin in mijn eerste jaar als bestuurslid en hoop jullie allemaal te zien bij kindervakantiedorp 2024!
Bram Spaan
Hallo allemaal,
Mijn naam is bram spaan, ik ben 21 jaar en woon in het mooie Oosterhout. Ik werk als kok bij Concertgebouw de vereeniging in Nijmegen. In mijn vrije tijd voetbal ik bij osc, ook doe ik graag een biertje met mijn vrienden of ga ik naar Feyenoord. Ik heb zin in mijn eerste jaar als bestuurslid!

Veerle Elings
Hallo allemaal,
Ik ben Veerle Elings, ben 17 jaar oud en woon in het prachtige Oosterhout. Ik zit op het ROC in Nijmegen en volg de opleiding helpende zorg en welzijn. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden om gezellig wat te drinken. Ik werk met veel plezier bij Knuiman tuinplanten. Kindervakantie dorp 2024 wordt weer fantastisch dit jaar. Ik kijk vooral uit naar het dagje weg!