Programma 2024

Het programmaboekje 2024

Het programmaboekje van 2024 volgt nog!

Maandag 12 augustus  

Het 39ste Kindervakantiedorp opent op maandag 12 augustus om 13.00 uur officieel de poorten. Nadat alle paspoorten en dagkaarten zijn gecontroleerd, gaan we Kindervakantiedorp 2024 gezamenlijk openen. Daarna mogen alle kinderen aan de slag met het bouwen van de hutten voor één groot dorp. We verzoeken de ouders zo snel mogelijk het terrein te verlaten, zodat we snel van start kunnen met het programma.

Belangrijke mededeling: op maandag en dinsdag staat het bouwen van de hutten op het programma en delen de kinderen zelf hun groepen in. Het bestuur wenst hier bewust geen invloed op uit te oefenen.

Zorg ervoor dat jouw hut dit jaar de allermooiste wordt want de kinderen van de mooiste hut, krijgen op de feestavond een leuk prijsje! Om 16.00 uur sluiten wij de poorten weer en moeten alle kinderen het terrein weer verlaten.

Dinsdag 13 augustus  

Dinsdagochtend 13 augustus starten we om 9.00 uur weer met het bouwen aan ons dorp. Van al dat harde werken krijgen we natuurlijk honger en daarom gaan de kinderen om 12.00 uur naar huis om een stevige maaltijd te nuttigen.

Het is niet toegestaan om tussen 12.00 en 13.00 uur gebruik te maken van het terrein, vanwege het klaarzetten van het middagprogramma.

Om 13.00 uur, als alle boterhammen op zijn en de buiken weer zijn gevuld, gaan we verder met deze leuke dag! De kinderen gaan verder met het bouwen van ons dorp. Bij mooi weer zullen we wat verkoeling nodig hebben en dan is het wel handig als iedereen ook zwemkleding en waterschoenen mee heeft. (GEEN SLIPPERS) Na deze lange gezellige dag moeten de kinderen om 16.00 uur het terrein weer verlaten.

Woensdag 14 augustus  

Op woensdag hebben de groepen jong en midden hetzelfde programma. De kinderen uit de ouderen groep hebben een ander programma. Deze dag duurt voor alle groepen van 9.00 uur tot 16.00 uur. Tussen de middag wordt het eten verzorgd door Stichting Kindervakantiedorp. Een lunchpakketje meegeven is dus niet nodig.(Uitzondering daargelaten)

In de middag vinden er sport- en spelactiviteiten plaats. Bij mooi weer worden er watersproeiers aangesloten. Zorg ervoor dat je je zwemkleding meeneemt, met een handdoek en eventueel extra setje kleding.

Donderdag 15 augustus  

Op donderdag is het tijd voor een leuk uitje. Waar we naartoe gaan blijft nog even geheim! Let op! De groepen jong en midden hebben dezelfde vertrek- en aankomsttijden als de ouderengroep. Zorg ervoor dat de kinderen op tijd aanwezig zijn, zodat de bussen op tijd kunnen vertrekken. Vergeet daarnaast niet een lekker lunchpakketje mee te nemen!

Jong- en middengroep:   

Vertrektijd: 10.00 uur      Aankomsttijd Terrein: 16.30 uur    Einde programma: 16.30 uur

Ouderen groep: 

Vertrektijd: 10.00 uur     Aankomsttijd Terrein: 16.30 uur    Einde programma: 21.00 uur

De indeling van de bussen wordt in de loop van de week bekend gemaakt door middel van bus lijsten. Deze lijsten zullen bij de poort en in de tent opgehangen worden. De lijsten worden op alfabetische volgorde gemaakt, waarbij we sorteren op achternaam. Ruilen is niet mogelijk.

De ouderen groep mag vandaag blijven slapen. Wil je dat, neem dan je slaapspullen en overige benodigdheden mee en leg deze voor aanvang van het programma in de tent. Kinderen die niet blijven slapen kunnen (na het eten) om 19.00 uur of na het avond programma om 21:00 weer opgehaald worden bij het KVD terrein.

Indien een kind niet blijft slapen, maar wel aan het avondprogramma wilt meedoen. Dan dient dit vooraf aangegeven te worden.  (Inclusief ophaaltijd i.v.m. overzicht aantal kinderen op het terrein)

Vrijdag 16 augustus  

Helaas, de laatste dag is alweer aangebroken! Wij hopen dat jullie het weer een te gekke week vonden! We beginnen vandaag om 9.00 uur, de kinderen van de ouderen groep die zijn blijven slapen zijn al op het terrein. De kinderen uit de groepen jong en midden zijn om 9.00 uur welkom op het terrein.

Deze ochtend hebben de groepen jong- en midden samen een programma en de ouderen groep volgt een ander programma. Zorg voor makkelijke kleding dat lekker zit. Deze ochtend eindigt om 12.00 uur zodat iedereen even lekker kan bijkomen en zich klaar kan maken voor een leuke swingende feestavond!

De inloop van het afsluitende avondprogramma is vanaf 18.00 uur.
De prijsuitreikingen en het officieel bedanken van iedereen begint om 18.30 uur. Mis dit niet!

Tot dan!
Het bestuur van Kindervakantiedorp Oosterhout