Inschrijving kvd 2024 is van start!

Beste ouders, en verzorgers,

Het inschrijven voor Kindervakantiedorp gaat weer beginnen. Omdat het ons vorig jaar goed bevallen is gaan we dit jaar de inschrijfavonden weer met fysieke betaalavonden organiseren.
Op 1 april komt er een formulier online op onze sociale mediakanalen. Hierop staan alle gegevens van uw kind die wij nodig hebben. Dit formulier kunt u downloaden, invullen en uitprinten.
Let op! Heb je meer kinderen die deel willen nemen aan Kindervakantiedorp 2024: vul dan per kind 1 inschrijfformulier in.
Wij vragen u dit document getypt in te vullen en deze vervolgens uit te printen en mee te nemen naar de betaalavond.

De ingevulde formulieren kunnen worden afgeleverd op de betaalavonden. De locatie van de betaalavonden is het Dorpshuis de Schakel. Op deze avonden kunt u uw kind definitief inschrijven en direct betalen. Je kan pinnen, maar voor de doorstroming vragen wij u om contant te betalen.
Zet deze data dus goed in uw agenda als je zeker wilt zijn van een plekje bij Kindervakantiedorp 2024.
Wij hanteren de regel: vol is vol dus wees er op tijd bij! Bij betaling van de weekkaart is uw inschrijving pas definitief voor Kindervakantiedorp 2024.
Wij doen niet aan achteraf betalen!

Wij bewaren alle gegevens van de kinderen in klappers per groep (jong/midden/oud). Ook zullen we de gegevens bewaren in een beveiligde online omgeving zodat we tijdens de week snel bij de gegevens kunnen wanneer het nodig mocht zijn. Wij vragen u daarom ook nogmaals om de gegevens zo zorgvuldig mogelijk in te vullen.
Mocht u zelf onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn bij de betaalavonden, dan is het toegestaan om uw inschrijving door een andere ouder/ opa/ oma/ oom of tante te laten doen. Let wel op, wij hanteren een maximum van 6 formulieren per ouder.

Uw kind krijgt op deze betaalavond een eigen toegangsbandje. Deze dient de hele week gedragen te worden. Bewaar deze dus goed!

Hieronder volgen de data van de betaalavonden:
– Betaalavond 1: woensdag 24 april (19:00-20:00)
– Betaalavond 2: maandag 20 mei (19:00-20:00)
1 ingevuld formulier staat voor een weekkaart en kost €45,-
INSCHRIJFFORMULIER KVD 2024
Kindervakantiedorp 2024 is van 12 t/m 16 augustus.

Heeft u vragen over onze manier van inschrijven, mail dan naar info@kvd-oosterhout.nl
Onjuist ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen, en dienen ter plaatse te worden aangevuld!