Inschrijven kindervakantiedorp 2024

Vanaf 1 april komt het formulier online op onze sociale media kanalen. Hierop staan alle gegevens van uw kind die wij nodig hebben. Dit formulier kunt u downloaden, invullen en uitprinten. Let op! Heb je meer kinderen die deel willen nemen aan Kindervakantiedorp 2024: vul dan per kind 1 inschrijfformulier in. Wij vragen u dit document getypt in te vullen en deze vervolgens uit te printen.

De ingevulde formulieren kunnen worden afgeleverd op de betaalavonden. De locatie van de betaalavonden is het Dorpshuis de Schakel. Op deze avonden kunt u uw kind definitief inschrijven en direct betalen. Je kan pinnen en contant betalen. Voor de doorstroming vragen wij u contant te betalen. Zet deze data dus goed in uw agenda als je zeker wilt zijn van een plekje bij kindervakantiedorp 2024. Wij hanteren de regel: vol is vol dus wees er op tijd bij! Bij betaling van de weekkaart is uw inschrijving pas definitief voor Kindervakantiedorp 2024. Wij doen niet aan achteraf betalen!

Wij bewaren alle gegevens van de kinderen in klappers per groep (jong/midden/oud). Uw kind krijgt een eigen toegangsbandje. Deze dient de hele week gedragen te worden. Bewaar deze dus goed!

Hieronder volgen de data van de betaalavonden:

– Betaalavond 1: 24 april 2024 19:00-20:00

– Betaalavond 2: 20 mei 2024 19:00-20:00

1 formulier staat voor een weekkaart en kost €45,-

Kindervakantiedorp 2024 is van 12 t/m 16 augustus.

Heeft u vragen, mail dan naar info@kvd-oosterhout.nl.