Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht! Kindervakantiedorp Oosterhout zoekt vrijwilligers (in de leeftijd van 16 t/m 25 jaar)      

Dit jaar is de inschrijving van Kindervakantiedorp 2017 op 1 april van start gegaan. Binnen vier uur was het limiet van 250 kinderen voor een weekkaart weer bereikt. Een record voor ons en dit geeft ook wel aan hoe bekend onze stichting is binnen onze omgeving. Op dit moment is het aantal aangemelde vrijwilligers echter schaars. Om deze week voor het grote aantal kinderen mogelijk te kunnen maken hebben wij ook dit jaar weer een hoop vrijwilligers nodig.

Vandaar deze oproep: Ben jij 16 jaar of ouder (max. 25 jaar) en in de week van 21 augustus t/m 25 augustus beschikbaar om één of meerdere dagen/dagdelen te komen helpen samen met andere gezellige en enthousiaste vrijwilligers? Stuur dan een mail naar info@kvd-oosterhout.nl, een privébericht via onze Facebookpagina of laat het weten aan één van onze bestuursleden.

Natuurlijk zijn vrienden en/of vriendinnen ook altijd welkom! Samen met alle vrijwilligers gaan we er ook dit jaar weer een onvergetelijke week van maken. Jij komt toch ook!?