Belangrijke update omtrent privacy (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. In de hele EU geldt dan dezelfde privacywetgeving.

We hebben ervoor gezorgd dat het duidelijk en transparant is welke data wij van de verschillende partijen waaronder jullie, verzamelen. Hiervoor hebben we de algemene voorwaarden verbeterd en een privacy statement op onze website toegevoegd. In de toekomst moeten de nieuwe deelnemers met deze voorwaarden akkoord gaan tijdens de inschrijvingen, maar huidige inschrijvers hebben deze kans niet gehad.

Een paar belangrijke wijzigingen uit het privacy statement:
– De persoonsgegevens van ouders en kinderen worden aan het eind van het jaar van inschrijving permanent verwijderd uit ons systeem. Alleen de emailadressen, voor- en achternamen van de accounts waarmee de inschrijvingen zijn gedaan blijven in ons systeem zodat wij jullie volgend jaar weer makkelijk op de hoogte kunnen brengen.
– Alle ingevulde gegevens die al in ons systeem stonden zijn vanaf nu versleuteld en alleen (automatisch te ontgrendelen en) in te zien door de daarvoor bevoegde bestuursleden en de persoon zelf die de inschrijving heeft gedaan. Alle data wordt ook over een versleutelde verbinding verstuurd en alleen in onze eigen database opgeslagen.
– De informatie die wij verzamelden met Google Analytics om in te zien hoeveel bezoekers onze website heeft is geanonimiseerd en onherleidbaar gemaakt. Indien u alsnog niet wilt dat Google Analytics uw geanonimiseerde data verzamelt kunt u dit onderaan onze website aangeven door op de link te klikken.
– Alle data die wij van u hebben is in te zien op de overzichtpagina voor weekkaarten, de overzichtpagina voor dagkaarten en de overzichtpagina voor de wachtlijst nadat u bent ingelogd met het account waar de inschrijving mee is gedaan. Daar is het ook mogelijk om de persoonsgegevens aan te passen als dat nodig is.

Als u wilt dat al uw gegevens uit het systeem worden verwijderd kan dat door een verzoek in te dienen op onze inschrijfwebsite. U zult dan niet meer op de hoogte worden gebracht van informatie omtrent het Kindervakantiedorp, en indien uw kind(eren) was/waren ingeschreven worden ze uitgeschreven op het moment dat wij de data verwijderen.

Voor het uitgebreide privacy statement met daarin alle informatie omtrent privacy kunt u terecht bij het privacy statement op onze website. Voor vragen kunt u terecht bij Jur Braam of het contactformulier op onze website invullen.